A micellás vizekről

Mi is az a micella?

A micella gömböcskét jelent, mely magához vonzza és magába zárja a zsíroldékony anyagokat. A bőrrel érintkezve ezek a gömböcskék kinyílnak és magukhoz vonzzák a szennyeződéseket. A micellás vizek minden bőrtípusra ajánlottak, hiszen nem szárítják a bőrt, könnyen eltávolítható segítségükkel a smink. A vizek használata után nem szükséges lemosni a bőrt, hiszen nem tartalmaznak szappant, alkoholt. Érzékeny bőrűeknek is kiváló választás. Hidratálja, ápolja a bőrt és használatával lerövidíthető a napi arcápolási rutin.
Ajánlatunk: 3 in 1 micellás víz gránátalma kivonattal
   
Bővebben

Az extra száraz bőr ápolása

A száraz bőr gyerekeket és felnőtteket egyaránt érinthet. Az egészséges bőr puha, sima, rugalmas. Nagyon fontos bőrünket hidratálni, hidratáló, tápláló krémekkel. Szükség esetén életmódbeli változásokat is tennünk kell. Törekedjünk a natúr szappanok, krémek használatára, így megőrizhetjük bőrünk egészségét.

A száraz bőr kialakulásának okai:
  1. Időjárás - télen a bőr érzékenyen reagál a hidegre, ilyenkor a legszárazabb
  2. Forró fürdő vagy zuhany- a forró víz és a hosszú ideig tartó fürdés okozhatja a tüneteket
  3. Napozás - a káros ultraibolya sugarak elérik a bőr mélyebb rétegeit és ezzel károsítják azt. Ez a károsodás ráncok és bőrszárazság kialakulásához vezet
  4. Psoriasis - ez egy autoimmun megbetegedés, melynek fő tünete a bőrszárazság. Az elhalt hámsejtek túl gyorsan szaporodnak és pikkelyek formájában rakódnak le a bőrön
  5. Atópiás dermatitis - az ekcéma egy fajtája, mely szi...
Bővebben

Black friday

2018.11.23-án éjféltől 1 napon keresztül 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg termékeink. A vásárlás során használd a bfriday2018 kuponkódot. A kedvezmény akciós termékekre nem érvényes és más kuponnal együtt nem használható!  
Bővebben

Avokádóolaj, a száraz bőr gyógyítója

Az avokádóolajat az avokádó húsából sajtolással állítják elő. Hőre érzékeny, így a hidegen sajtolt változatok a legjobbak, mert minden hatóanyag, tápanyag megmarad bennük.

Az avokádóolaj nagyon magas E-vitamin tartalmú, így kiváló gyulladáscsökkentő hatással bír. Ezen kívül kiváló antioxidáns, A, B és C vitaminban is gazdag. Az avokádóolaj hatása a bőrre:
  • hidratál
  • gyulladáscsökkentő
  • bőrfeszesítő hatású
  • fényvédő hatású
  • lassítja a bőr öregedést
  • sejtregeneráló, nyugtató hatású
Hajra gyakorolt hatása: 
  • száraz hajat hidratálja, selymessé teszi
  • csökkenti a hajhullást
  • csökkenti a korpát és a viszketést
Próbáld ki az avokádóolajat tartalmazó termékeinket:    Haj és testápoló olaj jojobaolajjal Kálliston Olívaolajos lábápoló krém avokádóolajjalKálliston Testápoló vaj avokádó és olívaolajjal
Bővebben

Megszépítés termékeinkkel

Márciusi termékbemutatónkon sokan szerették volna megnyerni a Megszépítő ajándékcsomagot.

Egy debreceni hölgy Viki lett a szerencsés nyertes, aki tegnap vett részt ezen az átalakításon. Együttműködő partnerünk a Napfény Wellness Szépségház volt. A megszépítés a kozmetikus hölgynél kezdődött, aki arctisztítást követően a Volcano tisztító-bőrradírozó arcmaszkot használta első lépésként.Elmondása alapján finoman érződnek benne a szemcsék, jól kenhető, kis mennyiség is elég belőle és a vulkáni hamu illatát lehet legjobban érezni. Nyertesünk elmondása alapján ő nagyon jól érezte a tisztító és feszesítő hatást, illatában ő is a vulkáni hamut emelte ki.A maszkot 5-10 percig kell fennhagyni az arcbőrön és utána langyos vízzel kell leöblíteni. A maszk lemosása után következő lépés volt a Hidratáló arcmaszk olívaolajjal száraz bőrre alkalmazása. Kozmetikus hölgynek nagyon tetszett az illata, a...
Bővebben

Zeolit a csoda ásvány

A Zeolit egy agyagásvány, mely a nátrium-kálcium-aluminofoszfátok csoportjába tartozik. Térszerkezete tágas, üreges. Felhasználása sokrétű hiszen a mezőgazdaságban, fogászatban és a kozmetikai iparban is felhasználják. Bőrre gyakorolt hatásai között jelentős szerep jut a méregtelenítő funkciónak. Erős tisztító hatással rendelkezik. Apró szemcséi révén a bőr legmélyebb rétegeibe is beszívódik. Shea vajjal kombinálva pedig nem csak méregtelenítő, hanem hidratáló hatással is rendelkezik. Megnyugtatja az irritált, gyulladt, ekcémás bőrt.
Próbáld ki te is:
Zeolit szappan shea vajjal kálliston natúr zeolit szappan shea vajjal      
Bővebben

Görög Olíva natúrkozmetikumok bemutatója

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2018.03.03-án szombaton megrendezésre kerülő termékbemutatónkon.

A bemutató alkalmával lehetőség lesz a termékeket kipróbálni és a helyszínen kedvezménnyel megvásárolni. Ezen a napon résztvevők között a debreceni Napfény Wellness Szépségház együttműködésével egy "Megszépítő" ajándékcsomagot sorsolunk ki. Helyszín: Napfény Wellness Szépségház, Debrecen Vámospércsi út 8., 10 - 13 óráig    
Bővebben

A szemkörnyék ápolása

Szemünk körül a bőr sokkal vékonyabb, mint testünk más területén, ezért nagyon fontos, hogy figyelmet fordítsunk a szemkörnyék ápolására. Az öregedés jelei a szarkalábak ezen a területen jelennek meg először. A szem körüli bőr igényli a magasabb nedvességtartalmat és rugalmasságot. A szemkörnyék ápoló krémek tartalmazzák azokat a jótékony hatóanyagokat, melyek segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát. Fontos, hogy jó hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezzenek. A csillagfürt kivonatot tartalmazó krémünk magas E- vitamin tartalommal és az argánolaj öregedésgátló hatásával ápoja és védi a szemkörnyék bőrét.
Miért jó a csillagfürt?
Nagyon jó anyagcserefokozó, hidratáló és vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik. Bőrgyógyászatilag tesztelt! Paraben, szilikon és szintetikus színezéktől mentes.            
Bővebben

8 bőrápolási hiba, amivel naponta ártunk bőrünknek

bőrápolási hiba megelőzése natúrkozmetikumokkal
Sok apró tévedéssel árthatunk bőrünknek, de egy kis odafigyeléssel elkerülhető minden bőrápolási hiba. A helyes bőrápoló rutin elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr friss, élénk és egészséges legyen. Meg tudjuk akadályozni az öregedés korai jeleinek feltűnését is.

1.) Pattanások helytelen kezelése

Sokan felnőttkorukra is gyulladt pattanásokkal küszködnek. Az aknék begyulladását és a hegek kialakulását számos esetben az okozza, hogy "saját" kezünkbe vesszük a problémát és az aknékat nyomkodjuk, a piszkos kézzel piszkáljuk. Nem beszélve a rosszul kiválasztott bőrápoló készítményekről, melyektől a bőr pólusai eltömődnek. Csak minőségi bőrápolási termékekkel fékezhetjük meg a pattanásokat, mitesszereket. Ha pattanások megelőzésével rendszeresen foglalkozunk, csökkenthetjük a gyulladt, problémás területeket, ehhez rendszeres bőrradírozásra, megfelelő hidratálásra és a bőr táplálására van szükség....
Bővebben