Megszépítés termékeinkkel

Márciusi termékbemutatónkon sokan szerették volna megnyerni a Megszépítő ajándékcsomagot.

Egy debreceni hölgy Viki lett a szerencsés nyertes, aki tegnap vett részt ezen az átalakításon. Együttműködő partnerünk a Napfény Wellness Szépségház volt.

A megszépítés a kozmetikus hölgynél kezdődött, aki arctisztítást követően a Volcano tisztító-bőrradírozó arcmaszkot használta első lépésként.Elmondása alapján finoman érződnek benne a szemcsék, jól kenhető, kis mennyiség is elég belőle és a vulkáni hamu illatát lehet legjobban érezni.

Nyertesünk elmondása alapján ő nagyon jól érezte a tisztító és feszesítő hatást, illatában ő is a vulkáni hamut emelte ki.A maszkot 5-10 percig kell fennhagyni az arcbőrön és utána langyos vízzel kell leöblíteni. A maszk lemosása után következő lépés volt a Hidratáló arcmaszk olívaolajjal száraz bőrre alkalmazása. Kozmetikus hölgynek nagyon tetszett az illata, a maszkban a mangó gyümölcsös illata érvényesül a legjobban, könnyen felvihető az arcbőrre. Viki elmondása alapján kellemes illatú, nyugtatja és hidratálja bőrét és feszesíti is.

A maszkot nem szükséges lemosni, de ha szükségét érezzük érdemes egy vizes vattával letörölni a felesleget.  A kozmetikushoz még visszatértünk, de most a fodrászaton volt a sor.

 

 

 

Hajmosás során a gránátalmás samponunkat használtuk.  Ági fodrász jó véleménnyel volt a samponról. Kis mennyiség is elég belőle, illata kellemes és jól habzik, ezt nyertesünk is megerősítette. Ezt követően aloe verás hajmaszkot használtunk, melyet jól bemasszíroztak a hajba és pár perc után került leöblítésre. A maszkkal kapcsolatban is az volt a vélemény, hogy kevés kell belőle és könnyen felvihető a hajra. Ági csodálatos frizurát varázsolt nyertesünknek, szép hullámos fürtöket az avokádós hajápoló olajjal tettük még csillogóbbá. Még aznap este jött a visszajelzés, hogy milyen remek ez a termék, csillogást és nagyon kellemes édes illatot ad a hajnak.

Az átalakítás zárásaként visszatértünk a kozmetikushoz, aki a hidratáló maszk felesleges részeit letörölte és sminkelés előtt a ránctalanító arckrémet használta.  Viki már ismerte ezt az arckrémet, hiszen termékbemutatónkon kapott termékmintát otthon kipróbálta. Az eredmény azonnal észrevehető, a szemkörnyéki ráncok elsimultak.

Az eredmény és a vélemények magukért beszélnek.

Összesítve a véleményeket könnyen felvihetőek a termékek, kevés is elég belőlük, kellemes illatúak és azonnal érezhető a hatásuk.

Görög Olíva

Természetesen Krétáról!