Hogyan használjuk a testvajat?

Hogyan használjuk a testvajat?

Hogyan használjuk a testvajat, hogy az kifejtse hatását? Mikor és milyen felületeken alkalmazzuk, hogy táplálja és ápolja testünket? Most kiderül!

A testvaj sűrűbb a testápolónál, kakaóvajat, shea vajat, kókuszolajat vagy más növényi alapú olajat tartalmaz. Rendkívül hatékony a száraz bőr hidratálására az egész testen, vagy csak a problémás helyeken, mint például a könyökökön és térden. Zsíros bőrtípusúak is bátran használhatják, mivel az arcon, a T zónában sem hagy zsíros érzetet, és nem tömíti el a pólusokat.

1. lépés

A szokásos módon vegyünk egy pezsdítő zuhanyt vagy egy relaxáló, forró fürdőt. Tisztítsuk át bőrünket natúr tusfürdővel, vagy kedvenc szappanunkkal, majd (legalább heti egyszer) radírozzuk át bőrünket, hogy a lerakódásokkal az elhalt hámsejtektől is megszabaduljunk. Miután kellemesen felfrissültünk, pihentessük testünket és egy tiszta törülközővel a nedvesség nagy részét itassuk fel, de ne dörzsöljük magunkat szárazra!

2. lépés

Finoman vigyük fel a testvajat masszírozó, széles, körkörös mozdulatokkal, hogy a hatóanyagok könnyedén bejussanak a megfelelő rétegekbe. A natúr testvaj gyorsan felszívódik. Mivel palaben és szilikon mentes, nem zárja el a pórusokat, így a vitaminok és ásványi anyagok szabad utat kapnak. Egyszerre hidratálja és táplálja a bőrt, aminek köszönhetően az puhább, feszesebb és élettel telibb lesz.

3. lépés

Kezdjük az arcon, nyakon és mellkason a kezelést, ugyanis az apró ráncoktól, szarkalábaktól már pár testvajas kényeztetés után megszabadulhatunk. A testvaj C- és E-vitamin tartalma serkenti a kollagén termelést, kiváló fegyver a ráncokkal szembeni harcban.

4. lépés

Különös figyelmet fordítsunk a lábainkra, kezeinkre, a hamar kiszáradó könyökökre és térdünkre, valamint arcunk minden olyan pontjára, amelyek különösen szárazak. Nyugodtan használhatunk többet, egy második réteget ezekre a problémás területekre, hogy a legjobb eredményt érjük el.

5. lépés

Alkalmazhatjuk a testvajat éjszaka, lefekvés előtt, hogy reggelre kisimult arccal és puha bőrrel ébredhessünk. Akit nem zavar, az akár húzhat kesztyűt kezeire és pamut zoknit lábaira, hogy fokozza a testvaj hatékonyságát.

Könnyedén napi rutinunkká válhat ez a testvajas, krémes kezelés, amit bőrünk igen hamar meghálál.