Gránátalma – Aphrodité gyümölcse

gránátalma jótékony hatásai
A görög kultúrában Aphrodité gyümölcseként is emlegetett gránátalma jól ismert sok magvas gyümölcs, testvajunk különleges összetevője. Magvainak egészségükre gyakorolt pozitív hatással miatt a kínai és az ajurvédikus gyógyászatban is évtizedek óta használják.

Gyógyító és tápláló gyümölcs, mely nagyon erős antioxidáns hatással bír. Az antioxidáns vegyületek védenek a szabad gyökök ellen, hatástalanítják azokat.
A gránátalma nem csak a sejtjeinket védi, hanem jótékony hatása van a szív és érrendszerre. Az elmúlt évek kutatási azt bizonyították, hogy a gránátalma összetevői a rákos sejtek egészségessé alakításában, gátolja a rossz sejtek szaporodását. Elsősorban a bőr, tüdő, emlődaganatok esetében értek el sikereket.
A kozmetikai iparban is számos formában felhasználják a bőrre és hajra gyakorolt hatásai miatt.

A bőrre gyakorolt hatásai:
– segíti a sejtregenerálódást
– pattanások eltüntetésében nagy szerepe van
– száraz, zsíros és vegyes bőrre is ajánlott
– lassítja a bőr öregedését

Hajra gyakorolt hatása:
– erősíti a hajhagymákat és a hajhullás ellen is véd

Termékeink nagy hányada a bio olívaolaj és a gránátalma kombinációjával készül. Kihasználva a két komponens jótékony hatásait, hiszen antioxidáns hatású, lassítja a bőr öregedését, valamint kellemes állagával és illatával regenerálja a bőrt.
Organikus olívaolajat és gránátalma kivonatot tartalmazó testvajunkat minden bőrtípusra, azaz száraz, zsíros és vegyes bőrre egyaránt ajánljuk, mivel a gránátalma tartalmának köszönhetően csökkenti a pattanások kialakulásának esélyét, emellett kiváló bőröregedés-gátló, regeneráló hatással is bír. Könnyen beszívódik a bőrbe, így nem hagy zsíros érzetet. Antioxidáns hatása révén természetes védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben.
Próbáld ki most a gránátalmás testvajat!