Bőrradírok a selymes bőrért!

A bőr felső rétege időről időre megújul, lehámlik. A kor előrehaladtával ez a folyamat lelassul és a bőr önregeneráló folyamata hiányt szenved. A bőrradírok használatuk során segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket és utat készítenek az új, egészséges sejteknek. 

A bőrradírokat elsősorban a mechanikai úton, azaz dörzsöléssel juttatjuk be bőrünkbe. Heti egyszeri alkalommal ajánlott a bőrradírok és hámlasztő krémek, szappanok használata, hiszen időt kell hagynunk a bőrünknek, hogy új sejteket termeljen. Aki hetente több alkalommal is használ ilyen készítményeket, az nem hagyja bőrét 100%-san regenerálódni. 

A krémek és szappanok kis, kerek vagy gömb alakú szemcséket tartalmaznak, melyek alakjuknak köszönhetően nem sértik fel a bőrt. A vásárlásnál érdemes figyelni a szemcsék méretére, hogy ne okozzunk magunknak mikrosérüléseket. 

Szappanjaink közül ajánlanánk az olívaolajos bőrradír szappanunkat zöldtea kivonattal. Egy mélytisztító hatással bíró szappanról van szó. Használat közben egyszerűen képezhető könnyű hab és kellemes, fás illata sokáig érezhető.

        bőrradírok a selymes bőrért   bőrradírok a selymes bőrértbőrradírok a selymes bőrért

 

    

 

 

Gránátalmás bőrradír szappanunk enyhébb, lágyabb illatú. Sűrű és puha habot képez, apró szemcséi finoman tisztítják a bőrt és selymessé, feszessé varázsolják. 

Levedulaolajos szappanunk nyugtatja a bőrt és gyengéden masszírozva távolítja el a felesleges hámsejteket. Gyulladáscsökkentő, irritált bőrre ajánljuk. Illata az olajfaligetekre emlékeztet, citrusosan virágos illatú. A levendulaolaj selymessége érezhető benne. 

A bőrradírok jótékony hatással vannak bőrünkre. Figyeljünk a mértékletes alkalmazásra, hetente 1 alkalommal nagy segítséget nyújthatunk bőrünknek, segítjhetjük a sejtmegújulást és felfrissíthetjük egész testünket.