A csodálatos testvaj

Kálliston Testvaj masztika kivonattal

Nők és férfiak között is nagy számban fordul elő, hogy nem rajonganak a testápoló krémekért. Sokan az illatuk, állaguk vagy hidegségük miatt nem szívesen használnak testápolókat. Akik nem szeretik a hűvös krémeket, nekik ajánljuk a testvajat.

Miben különbözik a testápoló és a testvaj?

A testápolók folyékonyabbak, több vizet tartalmaznak, könnyen beszívódnak a bőrbe, de javasolt a mindennapi használatuk, hogy elérjük velük a kívánt hatást.

A testvajak állaga sűrűbb, egy puha vajra hasonlít, mely a test melegétől felolvad és könnyen kenhetővé válik. Érdemes szobahőmérsékleten vagy annál egy kicsit hűvösebb helyen tárolni, hiszen meleg hatására hamar felolvad.

A testvaj zsírosabb mint a testápoló, ezért kiválóan alkalmazható száraz, érdes, berepedezett bőrre. A test bármely részén használható, nyugodtan használhatjuk az arcbőrre is. A testvaj előnye, hogy nem szükséges naponta használni, hanem heti 2-3 alkalom is elegendő, hogy fenntartsuk bőrünk rugalmasságát.

A testvajaink nagy százaléka tartalmaz shea vajat és egyik fő összetevő a bio olívaolaj. Illatuk kellemes, könnyen kenhetők, nem ragacsosak.

Gránátalma kivonatot tartalmazó testvajunk használható akár száraz, akár vegyes bőrtípusra is, de a pattanásos, aknés bőrre is tökéletes. Argán olajos testvajunk kiváló bőrregeneráló, hidratáló, gyulladásgátló és gombaölő hatású. Ezeken kívül bőröregedésgátló hatással is bír. Nagyon száraz, igénybe vett bőr hatékony ápolója.

Az egyik különleges testvajunk a Görögországban honos masztika más néven hioszi pisztáciafa gyantája hozzáadásával készül. Illata kicsit fűszeresebb, karakteresebb a többi testvajunkhoz képest, ajánljuk száraz és vegyes bőrre. Testvajaink simává, puhává és bársonyossá varázsolják a testet és a lelket, bio összetevőik garantálják, hogy bőrödnek a legjobbat adod.